Detailní popis produktu
#ShowMore#
Hotová prášková směs na stabilizaci a zahuštění krémových a ovocných krémů neutrální chuti. Přípravek je určen pro výrobu profesionálních cukrářských krémů a restauračních dezertů (vařených v troubě na vodní lázni).
Činí zákusky odolné vůči mrazu, bez zničení konzistence a struktury.
Výrobky ihned po rozmrazení, si zachovají vlastnosti, jako by byly čerstvě vyrobené.
Ve většině případů se používají chemicky upravená zahušťovadla a modifikované škroby.
Naturally Creamy je přírodní produkt nejvyšší kvality složením z výběrového pektinu a nativního rýžového škrobu, který nepochází z geneticky modifikovaných surovin.
Škrob byl získán pouze mechanicky bez použití hydroxidu sodného.
Naturally Creamy se aktivuje při teplotě 85°C a při 4°C začne houstnout.
Složení: Dextróza, rýžový škrob, želírující látka: pektin.
Alergeny: Může obsahovat stopy mléka a výrobků z něj (včetně laktózy).
Info o produktu
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Směsi na dezerty |
|---|---|
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. |
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
-1.png)