Detailní popis produktu
#ShowMore#
Neutrální želatina za tepla je vynikající na želírování ovoce na dortech, zákuscích a také i na želírování mřížkových koláčů (pájí).
Ovoce zatáhne a konzervuje, dodává lesk a zachovává čerstvý vzhled.
Použití: rozpusťte želatinu ve vodě (cca 30% vody) a vařte dokud se nerozpustí. Vychladlou želatinu lze opět aktivovat zahřátím nebo přidáním další želatiny s vodou a opětovným zahřátím.
Doporučení: nanášejte horkou želatinu štětcem nebo rozstřikovacím zařízením přímo na ovocné dorty, košíčky atd.
Složení: glukózo-fruktózový sirup, tekutý cukr, želírující látky: E407 karagenan, E406 agar agar; regulátor kyselosti E331 citrát sodný, konzervant E202 sorban draselný.
Info o produktu
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Agar a želatina |
|---|---|
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. |
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
-1.png)