EXPRESNÍ ESHOP PRO VAŠE VAŘENÍ A PEČENÍ - VŠE MÁME SKLADEM IHNED K ODESLÁNÍ! - OKAMŽITÉ ODESLÁNÍ OBJEDNÁVEK - STAČÍ ZADAT A ZAPLATIT DO 11:30 HOD

Vidal Palipica Lízátka kyselá 200 x 7,5 g

388,30 Kč / ks 346,70 Kč bez DPH
Dostupnost: ✅ SKLADEM
Možnosti doručení
Vidal Palipica Lízátka kyselá 200 x 7,5 g

Detailní popis produktu

Vidal Palipica Lízátka kyselá 200 x 7,5 g za internetové ceny

Oblíbený produkt z kategorie: . Vidal Palipica Lízátka kyselá 200 x 7,5 g máme běžně skladem.

Zákonný název potraviny:

Palipica Color - kyselá lízátka 200x7,5g

Složení produktu Vidal Palipica Lízátka kyselá 200 x 7,5 g:


#ShowMore#

cukr, glukózový sirup, kyseliny: E330, E296; aromata, rostlinné koncentráty: černý rybíz, karotka; barviva: E100, E120, E133, E150d, E171.

NUTRIČNÍ HODNOTY produktu - Vidal Palipica Lízátka kyselá 200 x 7,5 g / 100g výrobku

Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 1648kJ, Bílkoviny 0g, Tuky 0g, Mastné kyseliny nasycené 0g, Sacharidy 97g, Cukry 85g, Sůl 0,05g

Online nákup potravin a spotřebního zboží pro domácnost. Dodavatelem produktu je Terunka.cz <<< Ověřený dodavatel potravin.

Hmotnost obsahu: 1504g, Počet porcí v balení: 200

PODMÍNKY UCHOVÁNÍ:
Skladujte v suchu
VÝROBCE
Marketing Systems International, spol. s.r.o., Masarykova 118, Modřice

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukrové sladkosti pro malé i velké
EAN: 8413178170536
Počet KS (bal) na centrálním skladu až: 8
Kód výrobce: 305.76
Skladování: Doporučení - skladujte v suchu, mimo přímé sluneční záření a při teplotě do 1 - 20 °C. Toto doporučení odráží všeobecný charakter trvanlivých potravin. Dbejte však na podrobné podmínky skladování, uvedené na etiketě nebo obalu výrobku.
Upozornění pro foto: Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů.
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: