EXPRESNÍ ESHOP PRO VAŠE VAŘENÍ A PEČENÍ - VŠE MÁME SKLADEM IHNED K ODESLÁNÍ! - OKAMŽITÉ ODESLÁNÍ OBJEDNÁVEK - STAČÍ ZADAT A ZAPLATIT DO 11:30 HOD

Spak Hořčice klasická 50 x 30 g

277,30 Kč / ks 247,60 Kč bez DPH
Dostupnost: ✅ SKLADEM
Možnosti doručení
Spak Hořčice klasická 50 x 30 g

Detailní popis produktu

Spak Hořčice klasická 50 x 30 g za internetové ceny

Oblíbený produkt z kategorie: . Spak Hořčice klasická 50 x 30 g máme běžně skladem.

Zákonný název potraviny:

Hořčice speciální

Složení produktu Spak Hořčice klasická 50 x 30 g:


#ShowMore#

pitná voda, HOŘČIČNÉ SEMENO, kvasný ocet lihový, cukr, jedlá sůl, barvivo: riboflavin; koření.

Jaké má produkt ALERGENY?
Obsahuje: Hořčice nebo výrobky ní

NUTRIČNÍ HODNOTY produktu - Spak Hořčice klasická 50 x 30 g / 100g výrobku

Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 531kJ, Bílkoviny 6,7g, Tuky 5,3g, Mastné kyseliny nasycené 0,3g, Sacharidy 12g, Cukry 6,8g, Vláknina 1,7g, Sůl 2,8g

Online nákup potravin a spotřebního zboží pro domácnost. Dodavatelem produktu je Terunka.cz <<< Ověřený dodavatel potravin.

Objem: 30ml, Hmotnost obsahu: 30g

PODMÍNKY UCHOVÁNÍ:
skladování +2°C - 25 °C
VÝROBCE
SPAK Foods s.r.o., Nádražní 623, 342 01 Sušice
NÁVOD K POUŽITÍ
Určeno k přímé spotřebě nebo k přípravě pokrmů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dresingy, hořčice, kečup, dipy - potraviny online
EAN: 8595003402071
Počet KS (bal) na centrálním skladu až: 8
Kód výrobce: 218.4
Skladování: Doporučení - skladujte v suchu, mimo přímé sluneční záření a při teplotě do 1 - 20 °C. Toto doporučení odráží všeobecný charakter trvanlivých potravin. Dbejte však na podrobné podmínky skladování, uvedené na etiketě nebo obalu výrobku.
Upozornění pro foto: Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů.
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: