EXPRESNÍ ESHOP PRO VAŠE VAŘENÍ A PEČENÍ - VŠE MÁME SKLADEM IHNED K ODESLÁNÍ! - OKAMŽITÉ ODESLÁNÍ OBJEDNÁVEK - STAČÍ ZADAT A ZAPLATIT DO 11:30 HOD

Schamel Křen smetanový 135 g

49,30 Kč / ks 44 Kč bez DPH
Dostupnost: ✅ SKLADEM
Možnosti doručení
Schamel Křen smetanový 135 g

Detailní popis produktu

Schamel Křen smetanový 135 g za internetové ceny

Oblíbený produkt z kategorie: . Schamel Křen smetanový 135 g máme běžně skladem.

Zákonný název potraviny:

Křen

Složení produktu Schamel Křen smetanový 135 g:


#ShowMore#

křen, řepkový olej, SMETANA (27%), kvasný lihový ocet, cukr, MLÉČNÁ BÍLKOVINA , jedlá sůl, regulátor kyselosti kyselina citronová a askorbová , sušená SYROVÁTKA , stabilizátory guma guar a xanthan, modifikovaný škrob , antioxidant DISIŘIČITAN SODNÝ , přírodní aroma

Jaké má produkt ALERGENY?
Obsahuje: Oxid siřičitý a siřičitany

NUTRIČNÍ HODNOTY produktu - Schamel Křen smetanový 135 g / 100g výrobku

Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 1343kJ, Bílkoviny 1,7g, Tuky 30g, Mastné kyseliny nasycené 3,7g, Sacharidy 10g, Cukry 7,9g, Sůl 0,51g

Online nákup potravin a spotřebního zboží pro domácnost. Dodavatelem produktu je Terunka.cz <<< Ověřený dodavatel potravin.

Hmotnost obsahu: 135g

PODMÍNKY UCHOVÁNÍ:
Uchovejte při teplotě max do 8°C

Doplňkové parametry

Kategorie: Dresingy, hořčice, kečup, dipy - potraviny online
EAN: 4000515900709
Počet KS (bal) na centrálním skladu až: 25
Kód výrobce: 38.86
Skladování: Doporučení - skladujte v suchu, mimo přímé sluneční záření a při teplotě do 1 - 20 °C. Toto doporučení odráží všeobecný charakter trvanlivých potravin. Dbejte však na podrobné podmínky skladování, uvedené na etiketě nebo obalu výrobku.
Upozornění pro foto: Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů.
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: