Detailní popis produktu
#ShowMore#
Velkou předností použití Sandry VELVET je jednoduchá příprava korpusu. Díky své specifické barvě se hodí pro výrobky amerického stylu „Red Velvet“. Možné je její samostatné použití s pouhým dozdobením povrchu, jako je tomu například u výrobků typu „Cupcakes“ neboli košíčků. Roládové pláty ze Sandry VELVET jsou pružné a ohebné. Korpusy z této hmoty jsou šťavnaté, mají kompaktní a hladký povrch. Složení: cukr, pšeničná mouka, sušená vejce, kypřicí látka (E450, E500), kakao, barvivo (E120, E172), sůl, aroma Dortový korpus Velvet: 1000 g Sandra Velvetu, 650 g vody, 180 g oleje Velvet pláty: 1000 g Sandra Velvetu, 535 g vody, 180 g oleje, 160 g vaječného tekutého obsahu Velvet sušenky: 1000 g Sandra Velvetu, 360 g másla, 200 g čokoládových dropsů, 100 g cukru Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1621 kJ/388 kcal, tuky 4,6 g (z toho nasycené 1,4 g), sacharidy 76,5 g (z toho cukry 47,4 g), vláknina 1,7 g, bílkoviny 9,5 g, sůl 1,1 gDoplňkové parametry
| Kategorie: | Cukrářské směsi |
|---|---|
| EAN: | 8592185206985 |
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. |
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
-1.png)