EXPRESNÍ ESHOP PRO VAŠE VAŘENÍ A PEČENÍ - VŠE MÁME SKLADEM IHNED K ODESLÁNÍ! - OKAMŽITÉ ODESLÁNÍ OBJEDNÁVEK - STAČÍ ZADAT A ZAPLATIT DO 11:30 HOD

Sandra Mrkváč směs pro přípravu mrkvových korpusů (0,5 kg) ▹

70,60 Kč / ks 63 Kč bez DPH
Dostupnost: ✅ SKLADEM
Možnosti doručení
Sandra Mrkváč směs pro přípravu mrkvových korpusů (0,5 kg) ▹

Detailní popis produktu

Směs pro přípravu mrkvových korpusů, dobře se kombinuje s čokoládou, OŘECHY, kokosem a sušenými plody. Jednoduchým způsobem připravíte zajímavé dezerty.

Složení, co obsahuje produkt - Sandra Mrkváč směs pro přípravu mrkvových korpusů 0,5 kg pro cukrářské účely:

PŠENIČNÝ(Á) MOUKA, cukr, sušená mrkev (5,5 %), bramborový škrob, kypřící látka (E450, E500), kakao se sníženým obsahem tuku, skořice, sůl, zahušťovadlo (E466), emulgátor (E481), barvivo (E160a), stabilizátor (E516), aroma (obsahuje laktózu), regulátor kyselosti (E341)

Dávkování - návod k použití: 500 g Sandra Mrkváč, 175 g VAJEČNÝ(Á) (VEJCE) tekutého obsahu, 175 g vody, 175 g oleje

Cukrářské potřeby a suroviny pro sladké pečení.

Produkt pro domácí cukráře: Sandra Mrkváč směs pro přípravu mrkvových korpusů 0,5 kg

Skvělá volba.

Báječný pro vaše dorty a pečení. Sandra Mrkváč směs pro přípravu mrkvových korpusů (0,5 kg) je běžně skladem a jeho dodací lhůta je 2 až 3 pracovní dny.

#ShowMore#

Nutriční hodnoty, Sandra Mrkváč směs pro přípravu mrkvových korpusů 0,5 kg ve 100 g:

ve 100 g: energie 1540 kJ/369 kcal, tuky 0,9 g (z toho nasycené 0,3 g), sacharidy 81,2 g (z toho cukry 47,6 g), vláknina 2,7 g, bílkoviny 6,3 g, sůl 0,9 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní
EAN: 2022000005197
FOTOGRAFIE: Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů.
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: