EXPRESNÍ ESHOP PRO VAŠE VAŘENÍ A PEČENÍ - VŠE MÁME SKLADEM IHNED K ODESLÁNÍ! - OKAMŽITÉ ODESLÁNÍ OBJEDNÁVEK - STAČÍ ZADAT A ZAPLATIT DO 11:30 HOD

Potahovací hmota 250 g - bílá - Kelmy | Skvělé pro Váš domácí dort

69,20 Kč / ks 57,20 Kč bez DPH
Dostupnost: ✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
4.11.2025
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 ks
69,20 Kč / ks
2 - 4 ks = sleva 2 %
67,80 Kč / ks
5 - 9 ks = sleva 3 %
67,10 Kč / ks
10 a více ks = sleva 5 %
65,70 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč
Potahovací hmota 250 g - bílá - Kelmy | Skvělé pro Váš domácí dort
Potahovací hmota 250 g - bílá - Kelmy
Více za méně

Detailní popis produktu

Bílá cukrářská hmota na potahování dortů.

Cukrářská potahovací hmota bílé barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Hmota je bezlepková, sněhově bílá bez žlutého nádechu.

Před použitím je hmotu nutné důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, pak je perfektně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je vhodný speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.

Složení:

Cukr, glukózový sirup, voda, roztlinný tuk, bez vody, ( palmový, kokosový, bambucké máslo, emulgátor E471, příchuť )stabilizátory ( E422 a E415 ) sója lecitin, E551 protispékavá látka, kyselina vinná E334, konzervant E202, příchuť a barvivo

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukrářské potřeby
EAN: 8436040453940
FOTOGRAFIE: Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů.
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: