Výhodný nákup:
Detailní popis produktu
Podložka pro strukturální povrch potahovaných dortů. Hmotu rozválejte a ihned přiložte fólii. Poté žehličkou či válečkem přejíždějte silným tlakem po fólii. Pak ji odstraňte a nechte hmotu chvíli zavadnout. Přeneste na dort a již neuhlazujte. Dále lze fólii použít s čokoládou. Čokoládu na fólii rozetřeme pomocí vyosené stěrky. Pak ji necháme tuhnout na teplotu cca 17°C (čokoláda je ještě měkká, ale nestéká). Poté lze vyřezávat či vykrajovat různé tvary nebo fólii přitisknout např. na bok dortu. Vložíme do lednice a necháme úplně ztuhnout. Zhruba po 15 minutách fólii odstraníme. Lze používat opakovaně. Omývejte ručně.Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukrářské potřeby |
---|---|
EAN: | 5060281188496 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení