Labeta Puding s vanilkovou příchutí bez lepku (40 g) ♡
Výhodný nákup:
Detailní popis produktu
Milujete dezerty, které jsou chutné a díky kterým nemusíte v kuchyni trávit celý den? Přesně jeden takový pro vás máme! Vyzkoušejte vynikající puding s vanilkovou příchutí. Díky absenci lepku můžete tento pětiminutový recept připravit i pro nečekanou návštěvu, která trpí intolerancí na lepek. Pokud byste chtěli puding dietně ještě vylepšit, můžete vyzkoušet i bezlaktózovou úpravu pomocí rostlinné náhrady klasického mléka. Balení obsahuje: 40 g směsi na přípravu pudingu s vanilkou příchutí bez lepku K tomu přidáte: pouze 500 ml mléka, případně mléka bez laktózy nebo rostlinné náhrady mléka (sójové, rýžové) Příprava: Z mléka oddělíme přibližně 1/3, ve které dobře rozmícháme obsah sáčku a 2 - 3 polévkové lžíce cukru. Zbylé mléko přivedeme k varu, poté odstavíme a za stálého míchání vlijeme předem připravenou směs. Puding vrátíme na plotnu, mícháme a vaříme asi 1 minutu. Hotový puding nalijeme do misek a necháme vychladnout. Složení: kukuřičný škrob, aroma, kurkumový extrakt Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1513 kJ/356 kcal, tuky <0,5 g (z toho nasycené <0,1 g), sacharidy 87 g (z toho cukry 6,1 g), vláknina 0,9 g, bílkoviny <0,5 g, sůl 0,02 gDoplňkové parametry
Kategorie: | Náplně na koláče a pro plnění sladkých dobrot |
---|---|
EAN: | 8594009166284 |
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení