Královská glazura - Poleva na perníčky - Royal Icing 400g s karamelovou příchutí

Výhodný nákup:

Potraviny online, nákup domů, rozvoz potravin

Položka byla vyprodána…
68,40 Kč / ks 61,10 Kč bez DPH
Dostupnost: AKTUÁLNĚ NEDOSTUPNÉ
Možnosti doručení
Královská glazura - Poleva na perníčky - Royal Icing 400g s karamelovou příchutí

Detailní popis produktu

Královská glazura - Poleva na perníčky Royal Icing od Madame Loulou je dokonalá poleva na perníčky a cukroví

Hmotnost: 400 g

  • Sypká sušená hmota, která se naředí vodou a rozmixuje
  • Ideální pro vytváření květin pomocí zdobící špičky, písma, popisů, kreslení a perníčkového zdobení
  • Dá se velmi dobře barvit, rychle schne.
  • Jednoduchá práce i pro začátečníky a děti
  • Při manipulaci s dekoracemi dbejte opatrného zacházení, aby nedošlo k jejich poškození.
  • Dekorace nemrazíme
  • Příchuť karamel

 

Návod k použití: 

Do nádoby nalijeme 12-14 ml vody, přidáme 100 g královské glazury a mixujeme do požadované hustoty 5-7 minut. Připravenou glazuru vložíme do zdobícího cukrářského sáčku a můžeme zdobit.

Složení: 

cukr kukuřičný škrob, rýžový protein (bílkovina), aroma, regulátor kyselosti: E336, E466, E413

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku:Energetická hodnota 1494kJ/352kcal, tuky 0 g,sacharidy 88 g z toho cukry 84 g, bílkoviny 0,3 g, sůl 0,05 g
Alergie info: mléko, soja, ořechy

Doplňkové parametry

Kategorie: Královská glazura
EAN: 8052742002479
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: