EXPRESNÍ ESHOP PRO VAŠE VAŘENÍ A PEČENÍ - VŠE MÁME SKLADEM IHNED K ODESLÁNÍ! - OKAMŽITÉ ODESLÁNÍ OBJEDNÁVEK - STAČÍ ZADAT A ZAPLATIT DO 11:30 HOD

KOTÁNYI Středomořská směs na maso 5 x 30 g

131,50 Kč / ks 117,40 Kč bez DPH
Dostupnost: ✅ SKLADEM
Možnosti doručení
KOTÁNYI Středomořská směs na maso 5 x 30 g

Detailní popis produktu

KOTÁNYI Středomořská směs na maso 5 x 30 g za internetové ceny

Oblíbený produkt z kategorie: . KOTÁNYI Středomořská směs na maso 5 x 30 g máme běžně skladem.

Zákonný název potraviny:

Středomořská směs na maso

Složení produktu KOTÁNYI Středomořská směs na maso 5 x 30 g:


#ShowMore#

Mořská sůl s jódem (mořská sůl, jodičnan draselný), hnědý cukr (cukr, třtinový sirup, sirup z karamelizovaného cukru), cibule, uzená sůl (sůl bez přidaného jódu uzená na bukovém dřevě), česnek, paprika, koriandr, majoránka, petržel, pepř, rozmarýn, zázvor, libeček, kmín, řepkový olej

NUTRIČNÍ HODNOTY produktu - KOTÁNYI Středomořská směs na maso 5 x 30 g / 100g výrobku

Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 844kJ, Bílkoviny 4,9g, Tuky 3g, Mastné kyseliny nasycené 0,3g, Sacharidy 34g, Cukry 24g, Sůl 44,5g

Online nákup potravin a spotřebního zboží pro domácnost. Dodavatelem produktu je Terunka.cz <<< Ověřený dodavatel potravin.

Hmotnost obsahu: 30g

Doplňkové parametry

Kategorie: Koření - vůně a chutě z celého světa
EAN: 8590132019589
Počet KS (bal) na centrálním skladu až: 40
Kód výrobce: 103.6
Skladování: Doporučení - skladujte v suchu, mimo přímé sluneční záření a při teplotě do 1 - 20 °C. Toto doporučení odráží všeobecný charakter trvanlivých potravin. Dbejte však na podrobné podmínky skladování, uvedené na etiketě nebo obalu výrobku.
Upozornění pro foto: Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů.
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: