EXPRESNÍ ESHOP PRO VAŠE VAŘENÍ A PEČENÍ - VŠE MÁME SKLADEM IHNED K ODESLÁNÍ! - OKAMŽITÉ ODESLÁNÍ OBJEDNÁVEK - STAČÍ ZADAT A ZAPLATIT DO 11:30 HOD

Kondenzovaná a sušená mléka

Nejprodávanější

 
86,70 Kč
Tatra Salko 8 % chlaz. 397 g
✅ SKLADEM
8594006840217
Původně: 62 Kč  (–15 %)
52,60 Kč

Řazení produktů

Cena

31721
131721

Značky

Položek k zobrazení: 10

Výpis produktů

Kondenzované mléko slazené Condé 1 kg
Tip
171,20 Kč / ks
✅ SKLADEM
MOI-ZBOH02-1
Tatra Salko 8% slazené 397g Bez laktózy
Tip
86,70 Kč / ks
✅ SKLADEM
8594006841696
Kondenzované mléko slazené karamelizované 1kg Caramelo Condé
152,60 Kč / ks
✅ SKLADEM
8592206673246
Sladké zahuštěné plnotučné mléko CONDÉ 400g
65,10 Kč / ks
✅ SKLADEM
8592206673017
Hotová náplň s oblíbenou příchutí slaného karamelu 5 kg
Tip
720,20 Kč / ks
✅ SKLADEM
NAP000196-5000
Sušené ALPSKÉ mléko 0,6% nízkotučné (rozpustné) 1 kg
Tip
463,30 Kč / ks
✅ SKLADEM
MOI-DOM08331
cz pim 604908002002 00
31,20 Kč / ks
✅ SKLADEM
8594006847421
obrazek 106
Akce
52,60 Kč / ks
62 Kč (–15 %)
✅ SKLADEM
8594006840217
Tatra Salko KARAMEL 8% slazené 397g
Akce
61,80 Kč / ks
63,40 Kč (–2 %)
✅ SKLADEM
8594006841283
cz pim 216565001001 00
Akce
159,60 Kč / ks
✅ SKLADEM
8594006841450

Ovládací prvky výpisu

10 položek celkem

Mléčný výrobek. Běžně k dostání převážně v plechovém obalu. Vyrábí se z kravského mléka v procesu odstřeďování, tím vznikne velmi hustá tekutina nažloutlé barvy. Obsahuje velké množství cukru. Jeho charakteristickou vlastností je i dlouhá trvanlivost. Používá se při výrobě domácích vaječných likérů, vánočního cukroví, přidává se do karamelových bonbónů, dezertů.

Recept na krém z kondenzovaného mléka

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

Jedno kondenzované mléko, Jedno máslo, Trochu rumu, Vanilkový pudink (vařený a studený), pokud ho budete chtít nějak ochutit, tak jen do toho! Já jsem s ním jako s kávovým slepovala mocca oválky a paráda.

POSTUP PŘÍPRAVY

Máslo i kondenzované mléko musí mít stejnou teplotu. Pokud tedy máte máslo v lednici a kondenzované mléko ne, dejte kondenzované mléko do lednice k máslu. Potom už jen šlehačem zpracujete dohromady a je hotovo! Deluxní je také, když namažete piškot džemem (meruňka, jahoda) a pak krémem. Tímto krémem promazávám perníkové pláty, povrch pomažu také krémem a pak obalím ve strouhaných vlašských ořeších a máte Medovník za chviličku!

Pozor! Pokud by se Vám stalo, že se krém srazí, tak u tohoto se vůbec nic neděje a stačí ho dát na vodu uvařenou v rychlovarné konvici a znovu šlehat!