Kondenzovaná a sušená mléka

Nejprodávanější

cz pim 290384001001 00
 
122,70 Kč
Tatra Salko 8% slazené 397g Bez laktózy
 
74,70 Kč
Tatra Salko 8% slazené 1kg
Tatra Salko 8% slazené 1kg
✅ SKLADEM
MAK-216565
 
153,90 Kč
Tatra Pikao 150 g
 
46,40 Kč

Cena

46166
146166

Značky

Položek k zobrazení: 10
cz pim 290384001001 00
122,70 Kč / ks
✅ SKLADEM

Výhodný nákup:

MAK290384
Tatra Salko 8% slazené 397g Bez laktózy
74,70 Kč / ks
✅ SKLADEM

Výhodný nákup:

8594006841696
Karamelizované zahuštěné plnotučné mléko CARAMELO 397g
62,70 Kč / ks
✅ SKLADEM

Výhodný nákup:

8592206673239
Tatra Salko 8% slazené 1kg
153,90 Kč / ks
✅ SKLADEM

Výhodný nákup:

MAK-216565
Tatra Pikao 150 g
46,40 Kč / ks
✅ SKLADEM

Výhodný nákup:

8594006841412
Sušená mléčná směs 15% - 500 g Master Martini
112,80 Kč / ks
✅ SKLADEM

Výhodný nákup:

8594028191243
Sladké zahuštěné plnotučné mléko CONDÉ 400g
59,20 Kč / ks
✅ SKLADEM

Výhodný nákup:

8592206673017
Kondenzované mléko slazené karamelizované 1kg Caramelo Condé
156,60 Kč / ks
✅ SKLADEM

Výhodný nákup:

MOI-ZBOH03-1
Kondenzované mléko slazené Condé 1 kg
165,70 Kč / ks
MÁME NA SKLADĚ

Výhodný nákup:

MOI-ZBOH02-1
Hotová náplň s oblíbenou příchutí slaného karamelu 500 g
92,50 Kč / ks
AKTUÁLNĚ NEDOSTUPNÉ

Výhodný nákup:

NAP000196-500
10 položek celkem

Mléčný výrobek. Běžně k dostání převážně v plechovém obalu. Vyrábí se z kravského mléka v procesu odstřeďování, tím vznikne velmi hustá tekutina nažloutlé barvy. Obsahuje velké množství cukru. Jeho charakteristickou vlastností je i dlouhá trvanlivost. Používá se při výrobě domácích vaječných likérů, vánočního cukroví, přidává se do karamelových bonbónů, dezertů.

Recept na krém z kondenzovaného mléka

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

Jedno kondenzované mléko, Jedno máslo, Trochu rumu, Vanilkový pudink (vařený a studený), pokud ho budete chtít nějak ochutit, tak jen do toho! Já jsem s ním jako s kávovým slepovala mocca oválky a paráda.

POSTUP PŘÍPRAVY

Máslo i kondenzované mléko musí mít stejnou teplotu. Pokud tedy máte máslo v lednici a kondenzované mléko ne, dejte kondenzované mléko do lednice k máslu. Potom už jen šlehačem zpracujete dohromady a je hotovo! Deluxní je také, když namažete piškot džemem (meruňka, jahoda) a pak krémem. Tímto krémem promazávám perníkové pláty, povrch pomažu také krémem a pak obalím ve strouhaných vlašských ořeších a máte Medovník za chviličku!

Pozor! Pokud by se Vám stalo, že se krém srazí, tak u tohoto se vůbec nic neděje a stačí ho dát na vodu uvařenou v rychlovarné konvici a znovu šlehat!