Detailní popis produktu
-
Složení produktu JACK LINKS Beef Jerky Sweet & Hot 12 x 25 g:
- Hovězí maso (na 100 g výrobku použito 157 g hovězího masa), cukr, mořská sůl, koření (obsahuje CELER), extrakt z droždí, česnekový prášek, cibulový prášek, konzervační sůl (sůl, konzervační látka: dusitan sodný), přírodní aroma, antioxidant (extrakt z rozmarýnu), regulátor kyselosti (kyselina citronová), ananasový prášek, kouř ze dřeva; může obsahovat stopy: sója, pšenice
-
Jaké má produkt ALERGENY?
- Obsahuje: Celer nebo výrobky z něj
-
NUTRIČNÍ HODNOTY produktu - JACK LINKS Beef Jerky Sweet & Hot 12 x 25 g / 100g výrobku
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 1178kJ, Bílkoviny 35g, Tuky 3,7g, Mastné kyseliny nasycené 1,6g, Sacharidy 26g, Cukry 24g, Sůl 3g
-
Online nákup potravin a spotřebního zboží pro domácnost. Dodavatelem produktu je Terunka.cz <<< Ověřený dodavatel potravin.
- Obsah pevného podílu: 25g, Hmotnost obsahu: 25g
-
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ: - Baleno v ochranné atmosféře; uchovávejte mimo ledničku; upozornění: malý bílý absorber kyslíku uvnitř balení není určen ke konzumaci; minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.
- VÝROBCE
- Link Snacks, Gewerbestr. 81, 91522 Ansbach, Německo
#ShowMore#
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Snack bar - slané pochutiny. Brambůrky a oříšky k televizi |
|---|---|
| EAN: | 4251097402918 |
| Počet KS (bal) na centrálním skladu až: | 3 |
| Kód výrobce: | 651.84 |
| Skladování: | Doporučení - skladujte v suchu, mimo přímé sluneční záření a při teplotě do 1 - 20 °C. Toto doporučení odráží všeobecný charakter trvanlivých potravin. Dbejte však na podrobné podmínky skladování, uvedené na etiketě nebo obalu výrobku. |
| Upozornění pro foto: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. |
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
