EXPRESNÍ ESHOP PRO VAŠE VAŘENÍ A PEČENÍ - VŠE MÁME SKLADEM IHNED K ODESLÁNÍ! - OKAMŽITÉ ODESLÁNÍ OBJEDNÁVEK - STAČÍ ZADAT A ZAPLATIT DO 11:30 HOD

Haas Quittin 1 : 1 17 g

18,10 Kč / ks 16,20 Kč bez DPH
Dostupnost: ✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
21.11.2025
Možnosti doručení

Detailní popis produktu

Haas Quittin 1 : 1 17 g za internetové ceny

Nepřehlédněte naše kategorie: Droždí a kypřící prášky Vše pro pečení mnohem více. Haas Quittin 1 : 1 17 g máme běžně skladem.

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY:

Želírovací přípravek v prášku

SLOŽENÍ produktu Haas Quittin 1 : 1 17 g:

kyselina (kyselina citronová), laktóza, želírující látka: pektiny, dextróza, sušený řepkový olej (řepkový olej, maltodextrin).

#ShowMore#


Jaké má produkt ALERGENY?
Obsahuje: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

NUTRIČNÍ HODNOTY produktu - Haas Quittin 1 : 1 17 g / 100g výrobku

Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 1326kJ, Bílkoviny 0,9g, Tuky 0,4g, Mastné kyseliny nasycené 0g, Sacharidy 46,8g, Cukry 46,6g, Sůl 2,1g

Online nákup potravin a spotřebního zboží pro domácnost. Dodavatelem produktu je Terunka.cz <<< Ověřený dodavatel potravin.

Hmotnost obsahu: 17g

PODMÍNKY UCHOVÁNÍ:
Uchovejte v uzavřené tubě, chraňte před světlem, teplem a vlhkem!
VÝROBCE
Ed.Haas CZ s.r.o., Příkop 843/4, 602 00 Brno
NÁVOD K POUŽITÍ
neuvádí se

Doplňkové parametry

Kategorie: Droždí a kypřící prášky
EAN: 9044400159013
Na centrále k dispozici až: 9
Kód výrobce: 14.56
Skladování: Doporučení - skladujte v suchu, mimo přímé sluneční záření a při teplotě do 1 - 20 °C. Toto doporučení odráží všeobecný charakter trvanlivých potravin. Dbejte však na podrobné podmínky skladování, uvedené na etiketě nebo obalu výrobku.
Upozornění pro foto: Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů.
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: