EXPRESNÍ ESHOP PRO VAŠE VAŘENÍ A PEČENÍ - VŠE MÁME SKLADEM IHNED K ODESLÁNÍ! - OKAMŽITÉ ODESLÁNÍ OBJEDNÁVEK - STAČÍ ZADAT A ZAPLATIT DO 12:30 HOD

Dr. Oetker Gelfix Extra 2:1 (25 g) /D_DO0096

36,50 Kč / ks 32,60 Kč bez DPH
Dostupnost: ✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
21.10.2025
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 ks
36,50 Kč / ks
2 - 4 ks = sleva 2 %
35,80 Kč / ks
5 - 9 ks = sleva 3 %
35,40 Kč / ks
10 a více ks = sleva 5 %
34,70 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč
Dr. Oetker Gelfix Extra 2:1 (25 g) /D_DO0096
Dr. Oetker Gelfix Extra 2:1 (25 g) /D_DO0096
Více za méně

Detailní popis produktu

S Gelfixem Extra 2:1 spotřebujete pouze polovinu cukru. Tato želírovací směs zachovává přirozenou chuť ovoce a současně odpovídá moderním požadavkům na zdravou výživu. Jeden sáček vystačí až na 1 000 g ovoce a 500 g cukru a vaří se pouze 6 minut. Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů se středně sladkým nebo středně zralým ovocem. S Gelfixem Extra 2:1 bude Váš hotový džem obsahovat 66% ovoce! Použití: Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozmixujeme. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce.Obsah balíčku Gelfix Extra smícháme se dvěma lžícemi cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Gelfix Extra přidáváme vždy před cukrem! Přidáme zbytek cukru a přivedeme do varu. Za stálého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut. Složení: dextróza, želírující látka 19% (pektiny), regulátor kyselosti (kyselina citronová), konzervant (kyselina sorbová). Může obsahovat stopy mléka, lupinové mouky a lepku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukrářské potřeby
EAN: 8595072600408

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: