EXPRESNÍ ESHOP PRO VAŠE VAŘENÍ A PEČENÍ - VŠE MÁME SKLADEM IHNED K ODESLÁNÍ! - OKAMŽITÉ ODESLÁNÍ OBJEDNÁVEK - STAČÍ ZADAT A ZAPLATIT DO 12:30 HOD

Bella Čokoláda na vaření XXL 42 % 400 g Hořká čokoláda nejen na cukroví

173,80 Kč / ks 155,20 Kč bez DPH 43,45 Kč / 100 g
Dostupnost: ✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
14.10.2025
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 ks
173,80 Kč / ks
2 - 4 ks = sleva 2 %
170,30 Kč / ks
5 - 9 ks = sleva 3 %
168,60 Kč / ks
10 a více ks = sleva 5 %
165,10 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč
Bella Čokoláda na vaření XXL 42 % 400 g Hořká čokoláda nejen na cukroví
Bella Čokoláda na vaření XXL 42 % 400 g
Více za méně

Detailní popis produktu

Levná čokoláda na vaření a pečení 400g

Obsah kakaa v čokoládě: nejméně 42%. 1 dílek = 25 g. U čokolády na vaření je důležité, aby se dobře rozpouštěla a v případě polevy zanechávala hladký povrch. K tomu je potřeba nejen vybrat kvalitní čokoládu, ale také použít správnou teplotu a postup při jejím rozpouštění. Tajemství krásně lesklého povrchu čokoládové polevy se jmenuje temperování. Čokoládu na vaření je nutné před samotným poléváním temperovat. Temperovaná čokoláda pak tuhne rychleji než čokoláda příliš horká. Důvodem je, že temperováním čokolády se stabilizuje obsažené kakaové máslo, které pak krystalizuje hezky rovnoměrně. Jak temperovat tuto rakouskou čokoládu: Čokoládu nejprve pomalu rozpusťte při teplotě 45 - 50°C za stálého míchání. Tím se rozpustí všechny složky tuku obsažené v kakaovém másle. Pak čokoládu ochlaďte na 28°C přidáním drobných kousků čokolády do již roztavené hmoty (tzv. očkováním) nebo ještě lépe mícháním ve vodní lázni. Tím se vytvoří pevná mikrokrystalická mřížka, která dá čokoládě právě její pevnost a lesk. Opětovným zahřátím na 30 - 32°C upevníte chlazením vytvořenou novou strukturu čokolády a můžeme ji rovnou použít na polevu.

Jedinečné chuti čokolády Bella se dosahuje použitím vybraných surovin a tradičních postupů

Kakaové boby se vybírají a praží v nejvyšší kvalitě, proto může výrobce ručit za výslednou chuť lahodné čokolády a prvotřídní kvalitu. U čokolády na vaření je důležité, aby se dobře rozpouštěla a v případě polevy zanechávala hladký povrch. K tomu je potřeba nejen vybrat kvalitní čokoládu, ale také použít správnou teplotu a postup při jejím rozpouštění. Tajemství krásně lesklého povrchu čokoládové polevy se jmenuje temperování. Čokoládu na vaření je nutné před samotným poléváním temperovat. Temperovaná čokoláda pak tuhne rychleji než čokoláda příliš horká. Důvodem je, že temperováním čokolády se stabilizuje obsažené kakaové máslo, které pak krystalizuje hezky rovnoměrně. Na správné temperování čokolády budete potřebovat trochu německého smyslu pro přesnost, trpělivost a také zručnost.

Složení: 

Cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, koncentrované MÁSLO, emulgátor: lecitiny (ze SÓJI), vanilkový extrakt.

Obsah kakaové sušiny v čokoládě: minimálně 42 %.

Alergeny: obsahuje mléko, obiloviny a sóju. Může obsahovat stopy lískových ořechů a dalších skořápkových plodů.

Výživové hodnoty na 100g:

 
Energetická hodnota 2177 kj / 521 kcal
Tuky 28 g
z toho nasycené mastné kyseliny 17 g
Sacharidy 59 g
z toho cukry 56 g
Bílkoviny 6 g
Sůl 0,02 g
 

Skladování: skladujte v suchu a chraňte před teplem.

Země původu:

Rakousko

Výrobce: Hofer KG Schokoladefabrik, Gewerbestraße 20, AT-4642 Sattledt, Rakousko.


 
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády hořké a na vaření
EAN: 4099200027357
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: