EXPRESNÍ ESHOP PRO VAŠE VAŘENÍ A PEČENÍ - VŠE MÁME SKLADEM IHNED K ODESLÁNÍ! - OKAMŽITÉ ODESLÁNÍ OBJEDNÁVEK - STAČÍ ZADAT A ZAPLATIT DO 11:30 HOD

alpro Nápoj ovesný 3,5 % 1 l

95,30 Kč / ks 85,10 Kč bez DPH
Dostupnost: ✅ SKLADEM
Možnosti doručení
alpro Nápoj ovesný 3,5 % 1 l

Detailní popis produktu

alpro Nápoj ovesný 3,5 % 1 l za internetové ceny

Oblíbený produkt z kategorie: . alpro Nápoj ovesný 3,5 % 1 l máme běžně skladem.

Zákonný název potraviny:

Alpro ovesný nápoj, zdroj vápníku a vitaminu D2

Složení produktu alpro Nápoj ovesný 3,5 % 1 l:


#ShowMore#

Složení: OVESNÁ složka (95,5 %) (pitná voda, OVES (10,3 %)), slunečnicový olej, vláknina z čekankového kořene, vápník (uhličitan vápenatý), regulátor kyselosti (fosforečnany draselné), přírodní aromata, mořská sůl, emulgátor (lecitíny), stabilizátor (guma gellan), vitamin D2.

Jaké má produkt ALERGENY?
Obsahuje: Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich

NUTRIČNÍ HODNOTY produktu - alpro Nápoj ovesný 3,5 % 1 l / 100g výrobku

Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 245kJ, Bílkoviny 0,7g, Tuky 3,5g, Mastné kyseliny nasycené 0,4g, Sacharidy 5,6g, Cukry 0g, Vláknina 1g, Sůl 0,12g

Online nákup potravin a spotřebního zboží pro domácnost. Dodavatelem produktu je Terunka.cz <<< Ověřený dodavatel potravin.

Objem: 1000ml, Hmotnost obsahu: 1030g, Počet porcí v balení: 1

PODMÍNKY UCHOVÁNÍ:
do 25 °C
VÝROBCE
Danone a.s. , V parku 2294/2, 148 00 Praha 4 – Chodov, Česká republika
NÁVOD K POUŽITÍ
Po otevření uchovejte v chladničce při teplote od 1 °C do 7 °C a spotřebujte do 5 dnů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Trvanlivé mléko
EAN: 5411188134985
Počet KS (bal) na centrálním skladu až: 46
Kód výrobce: 75.04
Upozornění pro foto: Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů.
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: