EXPRESNÍ ESHOP PRO VAŠE VAŘENÍ A PEČENÍ - VŠE MÁME SKLADEM IHNED K ODESLÁNÍ! - OKAMŽITÉ ODESLÁNÍ OBJEDNÁVEK - STAČÍ ZADAT A ZAPLATIT DO 11:30 HOD

alpro Dezert sójový s příchutí hořké čokolády chlaz. 125 g

34,70 Kč / ks 31 Kč bez DPH
Dostupnost: ✅ SKLADEM
Možnosti doručení
alpro Dezert sójový s příchutí hořké čokolády chlaz. 125 g

Detailní popis produktu

alpro Dezert sójový s příchutí hořké čokolády chlaz. 125 g za internetové ceny

Oblíbený produkt z kategorie: . alpro Dezert sójový s příchutí hořké čokolády chlaz. 125 g máme běžně skladem.

Zákonný název potraviny:

Alpro sójový dezert s příchutí tmavé čokolády

Složení produktu alpro Dezert sójový s příchutí hořké čokolády chlaz. 125 g:


#ShowMore#

Složení: SÓJOVÁ složka (80,8 %) (pitná voda, loupané SÓJOVÉ boby (6,4%)), cukr, kakao (3%), modifikovaný škrob, čokoláda (1 %), vápník (fosforečnan vápenatý), aroma, zahuštovadlo (karagenan), mořská sůl, vitamíny (B2, D2).

Jaké má produkt ALERGENY?
Obsahuje: Sójové boby a výrobky z nich

NUTRIČNÍ HODNOTY produktu - alpro Dezert sójový s příchutí hořké čokolády chlaz. 125 g / 100g výrobku

Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 408kJ, Bílkoviny 3,1g, Tuky 2,3g, Mastné kyseliny nasycené 0,8g, Sacharidy 15,1g, Cukry 11,8g, Vláknina 1,5g, Sůl 0,13g

Online nákup potravin a spotřebního zboží pro domácnost. Dodavatelem produktu je Terunka.cz <<< Ověřený dodavatel potravin.

Hmotnost obsahu: 125g, Počet porcí v balení: 1

PODMÍNKY UCHOVÁNÍ:
do 25 °C
VÝROBCE
Danone a.s. , V parku 2294/2, 148 00 Praha 4 – Chodov, Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Trvanlivé mléko
EAN: 5411188109860
Počet KS (bal) na centrálním skladu až: 43
Kód výrobce: 27.33
Upozornění pro foto: Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů.
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: