Isomalt Fractal (200 g) /D_6553
Kód: RTR-5999092902024Související produkty
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca VÝŠKA 15 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu. Síla...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca VÝŠKA 15 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu. Síla...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca VÝŠKA 13 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu. Síla...
Detailní popis produktu
Dekorační cukr isomalt v perličkách na vytváření litých, modelovaných, tažených nebo foukaných jedlých dekorací z karamelu. Po roztavení lze barvit (nejlépe gelovými barvami) a ochucovat ovocnými pastami, případně lze obarvit již hotovou dekoraci sprejem nebo práškovými barvami. Jednou zpracovaný isomalt je možné znovu tavit. Použití: Perličky isomaltu rozopuštíme v hrnci dokud nezmizí všechny vzduchové bublinky, aniž bychom přidávali vodu nebo jiné ingredience. Nádobu s rozpuštěným isomaltem chladíme ve studené lázni, a při tom přidáváme na 1 kg isomaltu cca 10 ml vody, kterou můžeme v této fázi obarvit. Po zchlazení nalijeme hmotu na modelovací silikonovou podložku a můžeme začít modelovat pod lampou. Jednou zcela rozpuštěné perly mohou být rozehřáty opakovaně. Pokud však rozehříváme hmotu příliš často, příliš dlouho nebo při teplotách přes +150°C, výrobek bude výrazně křehčí. Při opakovaném rozehřívání proto doporučujeme přidat opět několik kapek vody. Složení: isomalt E953
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.