Ochucovací pasta Joypaste Kiwi (1,2 kg) /D_01100261
Kód: 2017000000402Související produkty
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 17 cm , výška je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 12.5 cm, výška je variabilní dle tvaru zápichu,...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca VÝŠKA 13 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu. Síla...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 15 cm, výška je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Detailní popis produktu
Obrázek se svolením SOMMAI / FreeDigitalPhotos.net Ochucovací pasta vám pomůže dosáhnout dokonalé chuti a konzistence vašich krémů, těst a polev, které používáte na dorty, zákusky, rolády a cupcaky. Je vyrobena ze surovin, které zaručují vynikající chuť a aroma. Je snadno použitelná a míchatelná s různými druhy těst a krémů, což vám umožní experimentovat s novými chutěmi a kombinacemi. S touto pastou se vaše pečení stane nejen chutnější, ale také zábavnější! Můžete být kreativní a překvapit své hosty originálními a lahodnými dezerty. Ochucovací pasta si získala mnoho spokojených zákazníků, kteří ji považují za nezbytnou součást svého pečení. Přidejte se k nim a zjistěte, co vám tato pasta může nabídnout! Složení: cukr, glukózo-fruktózový sirup, kiwi, voda, okyselovadlo E330, barviva (E141, E100, E160a), aroma, zahušťovadlo pektin Dávkování: 80 - 120 g na 1 kg základní směsi nebo krému. Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1121 kJ/264 kcal, tuky 0,07 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 65,3 g (z toho cukry 65,3 g), vláknina 0,6 g, bílkoviny 0,2 g, sůl 0,002 gBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.