Čokoláda Domori MOROGORO Tanzania 56% hořká (pecky) 1 kg/sáček alu
Kód: MOI-DOM7262-1Související produkty
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Poskládejte si na dortu vlastní text - jméno tímto krásným baculatým písmem. Uvedená cena je za 1...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Detailní popis produktu
Jedinečná řada čokolád Single Origin, která je unikátní díky původu kakaa, ze kterého je vyrobena a původního typu kakaovníku (aromatique jemného). Svět čokolády se vrátil k původním druhům kakaa pro jejich nezaměnitelné vlastnosti.
Ihned pocítíte rozdíl chuti, protože kakao je extrémně, až nezvykle jemné, kvalitní, ušlechtilé a vzácné. Každý druh kakaa z této řady má své specifické aroma podle půdy, ze které vyrostl. Nechte unášet své smysly vůněmi a chutěmi z rozmanitých zemí, jako je Venezuela, Peru, Madagaskar, Ekvádor, Kolumbie a Tanzanie.
Kakao z Tanzanie, druh Trinitario (hybrid Criolla a Forastera), se kvalitou řadí stále mezi kakaa vysoké kvality. Vůně tohoto kakaa je výrazně aromatická s jemnými tóny koření a dřeva. Domori používá ty nejvybranější suroviny, jako je původní kakao a třtinový cukr.
Složení: kakao 40%, kakaové máslo 17%, třtinový cukr, sojový lecitin, v peckách. Bez jakýchkoliv dalších příměsí.
Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy.
Temperace je poslední fází zpracování kakaové hmoty. Čokoláda se roztaví při teplotě až 55 °C, poté se ochladí na 28/29 °C a znovu lehce zahřeje.
Tímto procesem se ustálí struktura kakaového másla v čokoládě. Teplota temperace: 31-32 °C.
Info o produktu
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.