Vážení zákazníci, nově příchozí objednávky budou expedovány v příštím týdnu. Přejeme Vám Veselé Velikonoce.

Směs na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant (0,5 kg) /D_6032

Kód: RTR-2017000002796
106 Kč / ks
AKTUÁLNĚ NEDOSTUPNÉ
Můžeme doručit do:
11.4.2024
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý nášleh, stabilitu i chuť.

 

Složení: cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sójová mouka, palmový tuk sušený (palmový olej, glukózový sirup, mléčná bílkovina), modifikovaný škrob E1414.  /  Použití: 1000 g Bolero instant, 450 g voda, 800 g margarínu (másla). Bolero instant zašleháme s vodou a necháme cca. 10 min odstát, poté našleháme s tukem.

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1564 kJ/372 kcal, tuky 6,5 g (z toho nasycené 2,99 g), sacharidy 71,18 g (z toho cukry 64,31 g), vláknina 8,91 g, bílkoviny 8,57 g, sůl 0,62 g

Minimální trvanlivost: 10/2023

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz