Labeta Puding čokoládový bez lepku (45 g) /D_L0030
Kód: 8594009166307Související produkty
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca VÝŠKA 13 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu. Síla...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca výška 17 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca VÝŠKA 15 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu. Síla...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Detailní popis produktu
Chcete překvapit svou drahou polovičku vynikajícím dezertem, který vám však nezabere moc času? Vyzkoušejte čokoládový puding, který je hotový za neuvěřitelných pět minut! Tento čokoládový puding ocení i všichni, pro které je lepek tabu, neboť byste jej v něm jen marně hledali. Pokud navíc zaměníte klasické mléko za některou z rostlinných alternativ, získáte bezlaktózovou variantu pudingu. A protože obsahuje 21% kakaa, můžete se těšit na jedinečnou čokoládou chuť. Balení obsahuje: 45 g směsi na čokoládový puding bez lepku K tomu přidáte: pouze 500 ml mléka, případně mléka bez laktózy nebo rostlinné náhrady mléka (sójové, rýžové) Příprava: Z mléka oddělíme přibližně 1/3, ve které dobře rozmícháme obsah sáčku a 2 - 3 polévkové lžíce cukru. Zbylé mléko přivedeme k varu, poté odstavíme a za stálého míchání vlijeme předem připravenou směs. Puding vrátíme na plotnu, mícháme a vaříme asi 1 minutu. Hotový puding nalijeme do misek a necháme vychladnout. Složení: kukuřicný škrob, 21% kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, aroma Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1376 kJ/324 kcal, tuky <0,5 g (z toho nasycené <0,1 g), sacharidy 79 g (z toho cukry 5,1 g), vláknina 0,7 g, bílkoviny <0,5 g, sůl 0,03 gBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.