Hustoměr sirupu d.16cm 15-40° Baumé, 1100-1400 g/ml
Kód: MOI-49703-00Související produkty
Rozměry zápichu jsou orientační: cca výška 17 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca výška 17 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 12.5 cm, výška je variabilní dle tvaru zápichu,...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 15 cm, výška je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Detailní popis produktu
Profesionální hustoměr sirupu, vhodný při výrobě džemů, želé, likérů, sorbetta, zavařenin a podobných potravin.
Měření hustoty jak podle klasické stupnice (1100-1400 g/ml) tak podle racionální stupnice Baumé (15-40° Baumé).
Odečítání ze stupnice podle horního menisku. Hustoměr nesmí být užíván při teplotách blízkých teplotě varu.
Použití hustoměru:
především k hustoměru musíte mít ampulku 100ml do které se nalije zkoumaný roztok. Poté se do roztoku ponoří hustoměr který bude více nebo méně ponořen do zkoumané tekutiny, podle její hustoty. Když se poloha hustoměru ustálí bude možné odečíst hodnotu hustoty na úrovni hladiny ve stupních Baumé (Bé). Čím je tekutina hustší tím více bude hustoměr vynořen.
Ampulku prodáváme pod kódem 49703-01, ale je možné ji nahradit jiným výrobkem i plastovým, s podobnými vlastnostmi (prům: 3, v.25cm, 100ml.) Sterilizovatelným na 120°C.
Údržba se provádí sterilizací ampulky a mytím hustoměru vlažnou vodou a saponátem.
Info o produktu
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.