Dr. Oetker Premium puding Pravá vanilka smetanová (40 g) /D_DO0102
Kód: RTR-8584002004874Související produkty
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 15 cm, výška je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca výška 17 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 6 cm (jedno číselné), výška je variabilní dle tvaru...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 17 cm , výška je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Detailní popis produktu
Dopřejte sobě a svým blízkým poctivý krémový puding s jemnou přírodní chutí a vůní pravé vanilky s tóny smetany a kousky vanilkového lusku nejvyšší kvality „Bourbon“ z ostrova Madagaskar. Puding se připravuje z 0,5 l mléka. Příprava: Obsah sáčku dobře rozmícháme se 2-3 polévkovými lžícemi cukru (30-40 g) v 1/3 připraveného plnotučného mléka. Zbylé 2/3 plnotučného mléka přivedeme do varu. Poté odstavíme z plotny a vmícháme předem připravenou směs s pudingem. Puding za stálého míchání vaříme asi 1 minutu. Hotový puding nalijeme do misek nebo formiček vypláchnutých studenou vodou a necháme ztuhnout. Složení: kukuřičný škrob, přírodní aroma, extrakt z vanilky Bourbon, jedlá sůl, smetanový prášek 0,1% (smetana 80%, sušené odtučněné mléko, stabilizátor (difosforečnany)), extrahovaný mletý vanilkový lusk 0,1%, barviva (karoteny, riboflavin). Může obsahovat stopy skořápkových plodů. Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 450 kJ/107 kcal, tuky 3,1 g (z toho nasycené 2 g), sacharidy 17 g (z toho cukry 11 g), bílkoviny 2,8 g, sůl 0,15 gBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.