Dr. Oetker Premium puding Hořká čokoláda (52 g) /D_DO0107
Kód: RTR-8584002004850Související produkty
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 12.5 cm, výška je variabilní dle tvaru zápichu,...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 15 cm, výška je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Poskládejte si na dortu vlastní text - jméno tímto krásným baculatým písmem. Uvedená cena je za 1...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca VÝŠKA 15 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu. Síla...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Detailní popis produktu
Dopřejte sobě a svým blízkým poctivý krémový puding s jemně nahořklou plnou chutí kvalitního kakaa z exotické západní Afriky. Vysoký podíl kakaa a kousky hořké čokolády garantují neopakovatelný chuťový zážitek. Puding se připravuje z 0,5 l mléka. Příprava: Obsah sáčku dobře rozmícháme se 2-3 polévkovými lžícemi cukru (30-40 g) v 1/3 připraveného plnotučného mléka. Zbylé 2/3 plnotučného mléka přivedeme do varu. Poté odstavíme z plotny a vmícháme předem připravenou směs s pudingem. Puding za stálého míchání vaříme asi 1 minutu. Hotový puding nalijeme do misek nebo formiček vypláchnutých studenou vodou a necháme ztuhnout. Složení: kukuřičný škrob, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 30%, kousky hořké čokolády (cukr, kakaová hmota, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátor (lecitiny), mléko) 3,6%, jedlá sůl. Může obsahovat stopy skořápkových plodů. Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 463 kJ/110 kcal, tuky 3,3 g (z toho nasycené 2,2 g), sacharidy 16 g (z toho cukry 11 g), bílkoviny 3,4 g, sůl 0,13 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.