Diana Ořechová pasta z arašídů s mléčnou čokoládou (250 g) /D_6033
Kód: RTR-8596443013810Související produkty
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Poskládejte si na dortu vlastní text - jméno tímto krásným baculatým písmem. Uvedená cena je za 1...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca výška 17 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 15 cm, výška je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 17 cm (dle zvoleného jména), výška je variabilní dle...
Detailní popis produktu
Pasta z arašídů s mléčnou čokoládou 250 g
Možná jste se setkali spíše s názvem arašídové, nebo burákové máslo. V podstatě je jedno jak tuto pochoutku budeme nazývat, důležité je, že se jedná o kvalitní, a v řadě zemí velmi oblíbený produkt. Pasta se vyrábí jemným mletím pražených arašídů s kvalitní mléčnou čokoládou z kakaových bobů z Dominikánské republiky. Pasta je díky vysokému obsahu bílkovin velmi oblíbená vegetariány a vegany. Arašídy jako takové jsou bohatým zdrojem vitamínů B, E, dále hořčíku, antioxidantů a jejich konzumace pomáhá udržet správnou hladinu cukru v krvi.
- Administrativní řazení:
- Alergeny: produkt obsahuje jádra podzemnice olejné, mléko (laktóza) a výrobky z něj, sojové boby (sója) a výrobky z nich.
- Složení: arašídy 85 %, mléčná čokoláda 15 %.
- Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 20 °C a relativní vlhkosti nejvýše 65 %.
- Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100 g: | |
Energetická hodnota | 2457 kJ/587 kcal |
Bílkoviny | 24,5 g |
Tuky | 50 g |
Nasycené mastné kyseliny | 6,5 g |
Sacharidy | 21 g |
Z toho cukry | 5 g |
Vláknina | 8,4 g |
Sůl | 0 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.