Čokoláda Domori ARRIBA Ecuador 56% hořká (pecky) 1 kg/sáček alu
Kód: MOI-DOM7234-1Související produkty
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 15 cm, výška je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca výška 17 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 17 cm , výška je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 12.5 cm, výška je variabilní dle tvaru zápichu,...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Detailní popis produktu
Jedinečná řada čokolád Single Origin, která je unikátní díky původu kakaa, ze kterého je vyrobena a původního typu kakaovníku (aromatique jemného).
Kakao z Ekvádoru, provincie Bolivar a Esmaraldas, je jediné aromatické kakao druhu Forastero. Má osvěžující a lahodné aroma s tóny lískových oříšků, banánů a citrusových plodů.
Domori používá ty nejvybranější suroviny, jako je původní kakao a třtinový cukr.
Složení: Kakao 56%, třtinový cukr, sojový lecitin. Bez jakýchkoliv dalších příměsí.
Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy.
Temperace je poslední fází zpracování kakaové hmoty. Čokoláda se roztaví při teplotě až 55 °C, poté se ochladí na 28/29 °C a znovu lehce zahřeje na 31/32°C. Tímto procesem se ustálí struktura kakaového másla v čokoládě.
Info o produktu
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.