Čokoláda Domori ARRIBA Ecuador 38% mléčná (kapičky) 1 kg/sáček alu
Kód: MOI-DOM614-1Související produkty
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 3-6 cm (dle zvolené číslice), výška je variabilní dle...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca šířka 10 cm (dvou číselné), výška je variabilní dle tvaru...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: výška zápichu je 17 cm vč. bodců do dortu, šířka je variabilní...
Rozměry zápichu jsou orientační: cca výška 17 cm, šířka je variabilní dle tvaru zápichu, nejvíce...
Detailní popis produktu
Mléčná čokoláda Single origin s obsahem tuku 35%.
Jedinečná řada čokolád Single Origin, která je unikátní díky původu kakaa, ze kterého je vyrobena a původního typu kakaovníku (aromatique jemného).Svět čokolády se vrátil k původním druhům kakaa, které mají nezaměnitelné vlastnosti.
Ihned pocítíte rozdíl chuti, protože kakao je extrémně, až nezvykle jemné, kvalitní, ušlechtilé a vzácné. Každý druh kakaa z této řady má své specifické aroma podle půdy, ze které vyrostl. Nechte unášet své smysly vůněmi a chutěmi z rozmanitých zemí jako je Venezuela, Peru, Madagaskar, Ekvádor, Kolumbie a Tanzanie.
Domori používá ty nejvybranější suroviny, jako je původní kakao a třtinový cukr.
Složení: cukr (46%), kakaové máslo (23%), sušené plnotučné mléko (15,5%), kakaová hmota (15%) z toho 50% Arriba, emulgátor sójový lecitin
Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy.
Temperace je poslední fází zpracování kakaové hmoty. Čokoláda se roztaví při teplotě až 48 °C, poté se ochladí na 27/28 °C a znovu lehce zahřeje.
Tímto procesem se ustálí struktura kakaového másla v čokoládě. Teplota temperace: 30-31 °C.
Info o produktu
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.